måndag 26 oktober 2015

Kulturveckan

Museets chef Peter Johansson erbjöd sig att hålla en kort historisk vandring längs kulturaxeln med avslutning på Muséet. Som alltid när Peter guidar blir det trevligt och mycket intressant. De tio som kom och lyssnade var så nöjda med informationen. Vi måste erbjuda fler att vara med om detta var alla eniga om. Peter lovade ställa upp. 


2 kommentarer:

 1. Är du i någon form av ekonomisk svårighet? OM JA! Kontakta Kvithyll Finance and Mortgages Limited® För små och stora lån belopp. Vi erbjuder alla typer av låntjänster för att tillgodose dina ekonomiska behov som personlig lån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, företagslån, utbildningslån, bostadslån med låg ränta på 2%. Kontakta oss idag via e-mail: kvithyllfinance@gmail.com Din tillfredsställelse och ekonomiska framgång är vårt mål och din verksamhet med oss kommer att bli en bra upplevelse. Whatsapp: +17816567138 Krediten är öppen för alla oavsett nationalitet.

  E-post: kvithyllfinance@gmail.com

  SvaraRadera
 2. MEGA FINANCE LOAN COMPANY

  Är du affärsman eller kvinna? Är du i ekonomisk röra eller behöver pengar för att starta ditt eget företag? Behöver du ett lån för att lösa dina skulder, återbetala dina räkningar eller starta ett bra företag?

  Har du en låg kreditpoäng och det är svårt att få lån från lokala banker / andra finansinstitut?

  Behöver ett lån eller finansiering av någon anledning som:

  a) personligt lån, expansion av företag,
  b) start, träning,
  c) skuldkonsolidering,
  d) Lån för hårda pengar

  Välkommen till MEGA FINANCE. Hela skuldförvaltningen, skuldhjälp och finans
  Supportföretag för Storbritannien och utomlands. Kontakta oss på E-mail: megafinanceloancompany@gmail.com WhatsApp +1(267)725-1932

  Hälsningar
  Mr. Floyd Morris.

  SvaraRadera