lördag 31 oktober 2015

Support uppmärksammas

Support har uppmärksammats mycket i media under det ett och ett halvt år vi funnits. Nu senast var tysk TV här och gjorde ett inslag för ett program som kallas Mirrors of the world.


Minna är frilansjournalist och ville skriva om det jobb vi gör med att hitta praktikplatser. Vi gör det helt utan några pengar och har lyckats få ut flera i praktik och några har haft jobbet klart när de fått sitt uppehållstillstånd. Med tanke på alla projektpengar som pumpas ut i andra sammanhang är det imponerande hur Support lyckats. 

1 kommentar:

  1. Är du i någon form av ekonomisk svårighet? OM JA! Kontakta Kvithyll Finance and Mortgages Limited® För små och stora lån belopp. Vi erbjuder alla typer av låntjänster för att tillgodose dina ekonomiska behov som personlig lån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, företagslån, utbildningslån, bostadslån med låg ränta på 2%. Kontakta oss idag via e-mail: kvithyllfinance@gmail.com Din tillfredsställelse och ekonomiska framgång är vårt mål och din verksamhet med oss kommer att bli en bra upplevelse. Whatsapp: +17816567138 Krediten är öppen för alla oavsett nationalitet.

    E-post: kvithyllfinance@gmail.com

    SvaraRadera