lördag 24 oktober 2015

Tack

Daniel Cronblad observerade vår förfrågan om det fanns bord till våra datorer. Canon i Trollhättan skall byta möbler och vi får deras gamla. Tusen tack för det. Vi skulle vilja ha gardiner till våra fönster. Vi har en skräddare och snickare resten saknar vi. Någon kanske har ett tips? Hör av er till Gunilla. 
5 kommentarer:

 1. Är du i någon form av ekonomisk svårighet? OM JA! Kontakta Kvithyll Finance and Mortgages Limited® För små och stora lån belopp. Vi erbjuder alla typer av låntjänster för att tillgodose dina ekonomiska behov som personlig lån, skuldkonsolideringslån, riskkapital, företagslån, utbildningslån, bostadslån med låg ränta på 2%. Kontakta oss idag via e-mail: kvithyllfinance@gmail.com Din tillfredsställelse och ekonomiska framgång är vårt mål och din verksamhet med oss kommer att bli en bra upplevelse. Whatsapp: +17816567138 Krediten är öppen för alla oavsett nationalitet.

  E-post: kvithyllfinance@gmail.com

  SvaraRadera
 2. Behöver du ett lån för att starta företag eller för att betala dina räkningar och ett finansiellt företag för fastigheter och alla typer av finansiella företag. Vi erbjuder också lån till enskilda, företag och företag med 3% ränta. Vi ger lån till seriösa personer som är intresserade av lån om de är intresserade kontakta oss med den här e-postadressen: amerisavefinancials@gmail.com för mer information.

  SvaraRadera
 3. Behöver du ett lån för att starta företag eller för att betala dina räkningar och ett finansiellt företag för fastigheter och alla typer av finansiella företag. Vi erbjuder också lån till enskilda, företag och företag med 3% ränta. Vi ger lån till seriösa personer som är intresserade av lån om de är intresserade kontakta oss med den här e-postadressen: amerisavefinancials@gmail.com för mer information.

  SvaraRadera
 4. wafaahack@gmail.com eller whatsApp: +32460212685, är ett professionellt hackingteam. Vi är professionella, vi gör ditt arbete på mindre än 24 timmar. Vi erbjuder följande tjänster och mer;
  * HACK TILL WHATSAPP, FACEBOOK, E-POSTRUTA, INSTAGRAM, TEXTMEDDELANDEN O.s.v.
  * Återställ dina pengar från alla typer av bedragare.
  * GRATIS BITCOINLADDNING OCH BETALNINGSLADDNING, VI DELAR PÅ%.
  * MOBILTELEFONMONITOR / HACK.
  * HACK OCH ÄNDRA UNIVERSITETSKLASSER
  * HACKA IN TILL NÅGRA BANKHEMSIDOR OCH GÖRA PENGÖVERFÖRING.
  * HACKA PÅ NÅGON FÖRETAGSWebbplats.
  * HACKA PÅ NÅGONS HEMSIDA.
  * HACKA TILL NÅGOT DATABASSYSTEM OCH BEVILJA DIG FÖRVALT.
  * HACK PAYPAL-KONTO.
  * HACK WORDPRESS BLOGGAR.
  * SERVER KRASKAD HACK.
  * Spårbar IP och så mycket mer ....
  * Vi kan återställa förlorade filer och dokument, oavsett hur länge de saknas.
  NOTERA:
  Om du hänvisar en kund till oss som ett resultat av det tidigare jobbet som utförts åt dig, har du en chans att få valfritt jobb hackat åt dig gratis.
  Vi kan också lära dig hur du gör följande med vår e-bok och onlinehandledning
  * Hacka och använd kreditkort för att handla online.
  * Övervaka valfri telefon och e-postadress.
  * Hacka Android och iPhones.
  * Ta del av vem som helst och övervak ​​deras samtal.
  * E-post- och SMS-avlyssning.

  För mer information kontakta oss på wafaahack@gmail.com eller whatsApp: +32460212685

  SvaraRadera
 5. Hello
  We are a trade finance company that uses our own credit lines to facilitate the issuance of financial guarantees like BG, SBLC, DLC and more. If our services will be of help to you, let us know so we can guide you with our process.
  Mobile | WhatsApp: +19893413179
  Email:mohammedahsan877@gmail.com

  SvaraRadera